Pre Workout

Her finder du en oversigt over Pre Workout, hvor du kan sortere efter pris pr. 5g Pre Workout og kcal pr. 100g.

Om Pre Workout

Det der er godt ved at tage Pre Workout før træning er, at dit fokus og drive ofte forbedres. Årsagen til dette er, at der ofte, hvis ikke altid, er koffein i kosttilskudet. Det er desuden en smart både at få både kreatin og beta-alanin i et mix med koffein. Det der ofte sker, når man køber det, er at man betaler for navnet/brandet og en god smag.

Vil man have mest muligt ud af pre-workout, bør man selv mixe kreatin, beta-alanin, koffein og BCAA i en shake inden træning og drikke. Koffein, BCAA og kreatin kan fås i pilleform, hvis du foretrækker det. Jeg anbefaler, at hvis du ikke vil bruge tid på selv at mixe det, er det smart at købe et færdig mixet kosttislkud. Så er man ofte godt dækket ind i forhold til gode kosttilskud før træning. Man betaler dog også prisen for at være doven.

Det opleves også, at man med tiden føler, at effekten af det mindskes. Årsagen til dette er, at kroppen, som beskrevet under produktet ”koffein”, vænner sig til stimulansen, og man skal derfor indtage mere for at få samme effekt. Det der anbefales her er at man i perioder holder pauser fra det. Vejledning til indtag af Pre Workout finder du under tabellen.

Hvornår skal jeg indtage pre workout?

Der er stor forvirring omkring, hvornår man skal tage det. Alt mellem 15-45 minutter før træning, eller fysisk aktivitet er at anbefale. Årsagen til det, er at der går lidt tid før effekten fra koffein kan mærkes. Det meget forskelligt hvor længe der går før du kan mærke effekten, så prøv dig frem med forskellige tidspunkter. Du skal også tænkte på at ikke tage det for sent, træner du om aften vil det ikke være optimalt at få en masse koffein. Årsagen til det ikke er optimalt er fordi koffein opkvikker dig, og dermed bliver du mere frisk. Bliver du mere frisk om aften kan du have svært ved at falde i søvn, og det vil ødelægge din søvn. Søvn er meget vigtigt, og man skal derfor ikke gøre noget der eventuel kan påvirke den negativt. Så vores anbefaling er at du kan tage det hvis du træner mellem klokken fem om morgen til klokken fem om aften.

Bedste pre workout

Der er utrolig mange brands på markedet, og nogle af de fleste kender er c4, bodylab, nutramino og curse. Fælles for de fleste pre workout produkter er at de lover mere energi, øget pump i musklerne, øget styrke osv. Alt dette er unikke sellingpoints, og de færreste kan leve op til det. Det er utrolig dyre produkter og det der er værd at bruge penge fra pre workout er kreatin, koffein og beta alanine. De tre kosttilskud er hovedessensen af de produkter du får en effekt af. Udover at give en effekt er det også tilskud der er undersøgt meget, og der er en masse studier. Hvis ikke du allerede ved det er kreatin et, hvis ikke det mest undersøgte kosttilskud. Træner du med ønske om at øge din muskelmasse, er kreatin især et kosttilskud der anbefales.

C4 Pre workout

Dette er et produkt der lover øget energi og styrke, giver dig mere pump i musklerne og et af de mest solgte energipulver i USA. Det nye C4 produkt indeholder TeaCor som menes at virke meget på samme måde som koffein, du bygger dog ikke den samme tolerance overfor det som du gør for koffein. Dette produkt indeholder både kreatin, beta alanine og TeaCor.

Bodylab Pre Workout

Bodylab har lavet en pre workout der ren faktisk smager nogenlunde, synes ofte de har en tendens til at smage dårligt. Deres produkt indeholder beta alanine og koffein, så hvis du vil have kreatin også skal det købes ved siden af. Deres produkt har et godt mix i indholdet, dog mangler det bare kreatin. Men det er billigt at købe ved siden af og mixe i. Bodylab har også udviklet et lille shot du kan tage før træning, dette produkt indeholder også beta alanine og koffein.

Nutramino pre workout

Nutramino har en variant i pulver som andre, men de har også et lille shot. Deres pulver er ikke særlig velsmagende, men det er bare vores holdning. Produktet er dog billigt og indeholder både koffein og beta alanine. Så igen et tilskud til før træning uden kreatin, så igen skal dette købes ved siden af. Men det er utrolig billigt som nævnt i ovenstående, så det kan man sagtens købe ved siden af. Lige som Bodylab har de et lille shot der kan indtages før træning, den indeholder koffein og beta alanine.

Curse pre workout

Dette kosttilskud har en god sammensætning af ingredienser. Der er nemlig både kreatin, koffein og beta alanine i produktet, og du skal derfor ikke tilkøbe kreatin ved siden af. Dette tilskud påstår at kunne give dig øget energi gennem koffein og oleuropein, men også øge din styrke og udholdenhed pga. kreatin og beta alanine.

Hvad er godt ved pre workout?

  • Øger dit drive og fokus
  • Det opkvikker dig og gør dig mere frisk
  • Hæver din kropstemperatur og forbrænding
  • Nogle tilskud mener at give øget pump i musklerne
  • Menes at gøre du kan træne hårdere i længere tid

Hvorfor bruge pre workout?

Pre workout er et tilskud, som du kan bruge for at få mere energi til træning. Det gør ikke man tager 10 kilo muskelmasse på, eller at man taber sig 10 kilo fedt. Det er et tilskud som kan tilføje en lille smule til din træning, og måske gøre du kan presse dig lidt mere. I stedet for pre workout kunne man købe produkterne koffein, beta alanine og kreatin og tage dette før træning. Det er det essentielle i pre workout, og du kan dermed lave dit eget billigere, end at betale for navnet og brand.

Hvis du selv skal mix det før træning kan du med fordel blande 2 til 5 gram kreatin, 2 til 5 gram beta alanine i noget vand og drikke det 15 til 45 minutter før træning med 200 til 400 mg koffein. Umildbart er det billigere og du kan spare nogle penge, men det kræver lidt besvær at selv skulle mixe det. Det gode ved at selv mixe det, er at du selv kan dosere mængder og dermed optimere endnu mere i forhold til hvad du vil opnå. Nogle anbefaler at du bruger kreatin hver dag i 8-12 uger, og holder derefter pause i 8 uger. Nogle mener også man bør gøre det samme med beta alanin. Det vil derfor være optimalt at køre kreatin og beta alanine på samme tid.

Billig pre workout

Leder du efter det billigste og bedste, er du helt klart kommet til det rette sted. Vores tabel er løsningen for dig, du kan finde hvad du leder efter lige her. Vi har klaret alt arbejdet for dig, så du aldrig skal undersøge forskellige kosttilskud mere. Ved at se i vores tabel, kan du se hvad vi mener. Se alle vores andre kategorier, som helt klart vil have en interesse for dig. Alt det arbejde vi har lavet, er for du som forbruger ikke skal undersøge noget mere når du køber kosttilskud. Spar tid og penge på samme tid, ved at bruges vores side når du skal købe billig kosttilskud.