Fiskeolie

Her finder du en oversigt over Fiskeolie, hvor du kan sortere efter pris pr. kapsel og omega 3 indhold i % pr. kapsel.

Om Fiskeolie

Fiskeolie, som også er Omega-3 fedtsyrer, har en lang række positive virkninger på din krop. Dette bl.a. på stofskiftet, hjertet, dine led og blodomløbet, ligesom det modvirker  fremkomsten af en række sygdomme. Omega-3 fedtsyrer findes særligt i fede fisk, hvorfra olien også bliver udtrukket fra. Dog spiser vi sjældent nok fisk til at få de mængder Omega-3, som er optimalt for kroppen.

Fiskeolie indeholder de vigtigste Omega-3 fedtsyrer, som er EPA (eikosa-pentaen-syre) og DHA (dokosa-hexaen-syre). Det er disse Omega-3 fedtsyrer, der menes at have den største positive effekt på kroppen, da de indgår i en syntesekæde, hvor EPA kan omdannes til DHA og omvendt. Vejledning af indtag finder du under tabellen.

Hvornår skal du tage Fiskeolie, og sammen med hvad?

Som med andre piller anbefales det er du tager det, til enten aftensmad eller morgenmad. Det er af samme årsag som til andre piller, at det gerne skal være sammen med noget mad og væske. Om du tager det om aften eller om morgen, er fuldstændig lige meget. Så du skal bare gøre det, der hvor du husker det.

Hvorfor er Fiskeolie godt at tage?

  • Det kan hjælpe med en mere stabil hjerterytme
  • Det kan være med til at gøre, så vi undgår sammenklumpninger i blodet
  • Det hjælper med at delvist fjerne og mindske irritation og betændelse

 

Hvordan ved man om Billig Fiskeolie er af høj kvalitet?

Det der er vigtigt at kigge på når du skal se om det er høj kvalitet, er indholdet af Omega 3. Herunder er det vigtigt at kigge på EPA og DHA indhold. Jo højere EPA og DHA indhold pr. kapsel, jo bedre. Dog er de piller med højt indhold af EPA og DHA, ofte dyre. Der er mange rigtig gode fiskeolier i Danmark, med et godt indhold til en god pris. Dog kan det være svært at finde dem. Vil du vide hvor du finder billig fiskeolie, så skal du bare rulle lidt længere ned.

Hvordan finder jeg Billig Fiskeolie?

Nu hvor du er kommet hertil, har du en klar interesse i at finde billig fiskeolie, og derfor har du en interesse i vores hjemmeside. Du finder det du leder efter, ved at rulle op til vores tabel hvor vi har sammenlignet en masse fiskeolie af høj kvalitet. Det er dog ikke kun denne kategori vi har på vores side, så tag derfor et kig på de mange andre kategorier på siden og spar en masse penge på kosttilskud.