C-Vitamin

Her finder du en oversigt over C-Vitamin, hvor du kan sortere efter pris pr. pille og pris pr. g C-Vitamin.

Om C-Vitamin

C-Vitamin er det almindelige navn for stoffet askorbinsyre. Køber du det i pilleform, er stoffet ofte det, der kaldes askorbat, for eksempel Natrium-askorbat. Mennesket danner ikke selv dette stof.

Det anslås, at det samlede indhold af Vitamin C i kroppen under normale omstændigheder er cirka 1,5 gram. Er du fysisk aktiv eller har en stresset hverdag, skal du være opmærksom på at få det som kosttilskud. Der er nemlig et øget forbrug af C-Vitamin og øget udskillelse via urinen, når man er stresset eller laver fysisk hårdt arbejde, herunder også træning. Vejledning til indtag af C-Vitamin finder du under tabellen.

Hvornår skal C-Vitamin tages, og hvor meget?

Det kan være svært at finde ud af hvor meget Vitamin C, man skal have om dagen. Den gavnlige effekt opnår du ved 200mg, dog anbefales 500mg hvis du er fysisk aktiv. Det er ofte nok med en pille, for at få denne mængde. Du kan tage vitamin pillen til morgenmad, såvel som aftensmad. Det er hvad du selv foretrækker. Dog skal du gerne tage pillen med et glas vand som minimum, smat med et måltid som eventuel er morgenmad eller aftensmad. Vitamin C har en indflydelse på normalt fungerende blodkar, hud, knogler og mange andre ting. Så hvis du er i tvivl, hjælper Vitamin C på utrolig mange ting i kroppen, og anbefales derfor.

Hvordan ved man om C-Vitamin er af høj kvalitet?

C Vitamin i Danmark er af generel god kvalitet, der er en hvis standard af kosttilskud i Danmark. Der er høje og strenge krav til salg af kosttilskud i Danmark, så køber du på en dansk webshop vil du højst sandsynlig få god kvalitet. I ovenstående tabel kan du se de udvalgte kosttilskud, vi har valgt i kategorien C Vitamin. Køber du en af ovenstående mærker eller brands, vil du få en god kvalitet. Der er dog forskel på prisen, og der skal du gøre op med dig selv hvad du ønsker at betale.

Hvorfor tage Vitamin C?

Vitamin C et som tidligere nævnt, et kosttilskud de fleste kan tage uden bivirkninger medmindre man er i et total overforbrug. C Vitamin er også en vigtig bestanddel af knogler, bindevæv og andre former for væv. Ryger du skal du tage C Vitamin af den årsag rygning nedbryder det, og du højst sandsynlig vil være i mangel hvis du gør dette.

Hvordan finder jeg Billig Vitamin C?

Er du kommet helt herned har du helt klart interesse i C Vitamin, og ved derfor allerede hvor du kan finde billig C-Vitamin. Det kan du nemlig i tabellen du rullede forbi, inden du kom herned. Som ved alle andre kosttilskud og kategorier på vores side, har vi gjort alt arbejdet for dig inden du skal købe et produkt. Så benyt dig derfor af vores side, som er lavet for at give dig 100% gennemsigtighed.