Ab Wheel

Ab Wheel er den mest effektive måde at tabe mavefedtet

Om Ab Wheel

Sommersæsonen nærmer sig med hastige skridt og vi ønsker alle at gå perioden i møde med den lækreste krop og selvtilliden i top. Men i jagten på den gode form, glemmer mange vigtigheden i en stærk core. Her ser du en stor oversigt over ab wheel, hvor du kan sortere efter priser.

Hvad træner du med ab wheel?

Din core (eller kerne) er musklerne omkring den nedre del af ryggen som støtter op omkring rygsøjlen såvel som musklerne i din mave der også yder en indsats når det kommer til din positur. Ved brug af Ab Wheel kommer du ud i positioner der udfordrer din balance, hvilket i sidste ende gør rigtig meget for din core-styrke. Ab Wheel er derfor også et rigtig godt middel til at opnå større kropskontrol.

Vil du gerne vide mere om sport og hvordan du kan bruge det? Så læs mere på sportsbasen.dk

Forberedelse:

Gå ned på knæ, enten på gulv eller måtte. Tag fat om håndtagene med overhåndsgreb. Placér hjulet tæt foran knæene og læn fremover. Du vil nu befinde dig i startpositionen.

Udførelse:

Tag en dyb indånding. Med dine arme strakte, rul hjulet så langt frem som muligt. Før forsigtigt din krop mod gulvet med armene fremad (som vist på billede B). Fortvivl ej hvis udførelsen af øvelsen ikke er succesrig første gang. Det er en vanskelig øvelse at udføre og kræver øvelse, men er det hele værd når først den ruller!

Når alt er sagt og gjort ser vi frem til en sommer med endnu flere lækre kroppe. Vi (her hos hairconnection eller bare ”vi”) vil hvertfald gøre vores yderste for at bidrage!

Efter brug af Ab Wheel kan det være rart at få løsnet op i musklerne. Derfor råder vi dig til at læse om foam roller her, der er rigtig effektiv i at frigøre spændinger og stress i kroppen efter træningen.