D-Vitamin

Her finder du en oversigt over D-Vitamin, hvor du kan sortere efter pris pr. pille og pris pr. 60 μg D-Vitamin.

Om D-Vitamin

Vitamin D er fedtopløseligt. Det betyder, at det ikke kan opløses i vand, og derfor ikke kan udskilles med urinen. Det kan ophobes i kroppens fedtdepoter, og indtager man store mængder af Vitamin D kan det medføre forgiftningstilstande i kroppen. Præcis det samme gør sig gældende ved de andre fedtopløselige  vitaminer K , E og A.

D-Vitamin omdannes i nyrer og lever til biologisk aktive vitaminer. Det aktive Vitamin D fremmer optagelsen af calcium fra tarmen, indbygning i knogler og tænder og er medvirkende til at calcium tilbageholdes i nyrerne. Calcium er et livsvigtigt grundstof, der har betydning for mange processer i kroppen. Vejledning til indtag af D-Vitamin finder du under tabellen.

Hvornår skal jeg tage D-Vitamin, og sammen med hvad?

Først og fremmest skal du passe på med at få for meget Vitamind D, så det har været i medierne med de små børn der fik for meget gennem nogle dråber. Vi anbefaler du tager pillen til enten morgenmad, eller aftensmad. Årsagen til dette er fordi det ofte er nemmest at huske om morgen når man står op, eller sammen med aftensmaden. For det meste er man hjemme til de to måltider.

Hvad gør D-Vitamin så ved kroppen?

  • Det hjælper til at ens immunforsvar fungere normalt
  • Sørger for at vedligeholde knogler og tænder
  • Sørger for at ens muskelfunktion forbliver normal

Hvordan ved man om Vitamin D er af høj kvalitet?

Er du i tvivl om det du vil købe er af høj kvalitet, så kan du tjekke ovenstående tabel. Her har vi fundet D Vitamin af høj kvalitet, og der kan du finde det du skal bruge. D Vitamin kan både opgives i iu og ug, hvis du vil ændre det ene til det andet, så kan du google “IU to UG converter”. Jo højere indhold er ikke lig bedre kvalitet.

Hvordan finder jeg Billig D-Vitamin?

Nu hvor du er kommet så langt ned på siden, som du er her. Så er der ingen tvivl om at du allerede ved hvor du kan finde det billigt, det gør du ved at rulle lidt op. Når du er ved tabellen kan du sortere efter det du ønsker, om du vil have det billigste, eller den med det bedste indhold. Det er slut med at lede efter billig kosttilskud, du finder det hele lige her.