Beta Alanin

Her finder du en oversigt over Beta Alanin, hvor du kan sortere det efter pris pr. 5g, forhandler og pris pr. 100g

Om Beta Alanin

Som nævnt under BCAA er der essentielle og ikke-essentielle aminosyre. Beta Alanin er en ikke essentiel aminosyre. Årsagen til det, er fordi cellerne i leveren selv er i stand til at producere beta alanin. Man kan få det gennem kosten primært fra fra kød. Histidin og beta alanin indgår i stoffet carnosin. Carnosin er også et dipeptid. Et dipetid er sammensat af to aminosyrer. Carnosin er i stand til at regulere pH, og kan et stof der regulere pH i cellerne eller i blodet, kalder man en buffer. Carnosin er i skeletmusklerne i en høj koncentration, og det er mere koncentreret i type 2 muskelfibre end i type 1 muskelfibre. Forskere er også kommet frem til at personer der udøver eksplosiv sport som sprintere har en højere koncentration af carnosin, end inaktive og marathonløbere. Vejledning til indtag af Beta Alanin finder du under tabellen.

Hvor meget Beta Alanin skal jeg indtage?

Det anbefales at indtage cirka en gram om dagen sammen med vand. Der er dog nogle studier der indikere at der er en positiv effekt ved at indtage op til 3-5 gram om dagen. Hvad vi anbefaler afhænger af dig som person. Nogle oplever en voldsom prikkende følelse på huden, når det indtages. Der er stor forskel på hvor følsom man er overfor det, så derfor anbefaler vi at du prøver dig frem med først 1 gram. Så kan du teste 2, 3, 4 og 5 gram, men lad være at starte ud med 5. Så kan du mærke om du oplever nogen effekt af at bruge dette kosttilskud.

Hvordan ved man om Beta Alanin er af høj kvalitet?

Generelt hvis man køber kosttilskud i Danmark er man rimelig sikker på en fornuftig kvalitet. Er du i tvivl om at det beta alanine du skal til at købe er af høj kvalitet, så kan du tjekke det i vores sammenligningstabel. Det er kun gode kvalitets produkter vi her, og der er gennemsigtighed så du ikke snydes i forhold til pris og indhold.

Hvorfor tage Beta Alanine?

Som du allerede har læst tidligere, kan det hjælpe med at du kan yde mere i længere tid. Hvis vi hos BilligeKosttilskud skulle vælge tre kosttilskud som har en virkning på performance, så skulle det være kreatin, koffein og beta alanin. Der er mange positive effekter ved disse tre, og at kombinere dem får du helt klart mest ud af.

Hvordan finder jeg Billig Beta Alanine?

Er du kommet hertil, ved du allerede hvor du finder det billigt. Det gør du nemlig i ovenstående tabel. Vi har klaret alt arbejdet for dig, så du ikke skal til at undersøge, lede og sammenligne kosttilskud. Vi har samlet det hele på et site, for at gøre købsprocessen meget nemmere for dig som forbruger og køber.