Shaker

Her finder du en oversigt over Shakere, i både metal og plast, til at ryste din proteinpulver sammen med.

Om Shakers

En shaker er utrolig smart til at have vand i, og derfor kan man sætte sig et mål om at drikke 2-3 af dem, mens man er på arbejdet. Det er vigtigt at få nok væske, gerne 2-4 liter i løbet af dagen. Det afhænger dog også af fysisk aktivitet. Udover det bruges en shaker ofte til at ryste proteinpulver sammen i vandet, uden at pulveret klumper. Derfor kaldes den oftest for en protein shaker.

Jeg bruger selv en til at drikke vand fra, og de fleste shakere i Danmark er BPA-fri. I plast produkter som indeholder BPA, finder man kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. Det kan dog aldrig helt undgås i dagligdagen, men man bør undgå det i det omfang, der er muligt. Vejledning til brug af protein shakers finder du under tabellen.

Hvilken Shaker skal jeg bruge?

Vælg en med mange ml indhold. Det betyder at du skal vælge en med omkring 700 ml minimum. Årsagen til det, er at det er så træls at have en hvor der ikke er nok plads til at hælde nok vand i – hvis der både er carbs og proteinpulver i shaken efter træningen. Så sørg for at finde en der er stor nok, til lige netop dit forbrug.

Hvorfor skal jeg have en protein Shaker?

  • Perfekt til at ryste proteinpulver og carbs sammen efter træning
  • Smart drikkedunk, til at huske at få nok vand i løbet af dagen
  • Perfekt til at have BCAA i, under træningen f.eks.


Find en billig protein Shaker her

Vi har et stort udvalg af forskellige shakere, som vi har valgt at sammenligne. Der er mange forskellige du kan vælge i mellem på de forskellige sider, så hvis du klikker dig videre kan du se det store udvalg. Der er både elektriske som ryster pulveret sammen i vandet for dig, men der er også nogle seje med superman logo osv. Vil du have den der er billigst, kan du bare klikke på pris så kommer den billigste øverst. Som nævnt tidligere, anbefaler vi dog at man har en protein shaker med minimum 700 ml indhold.