Shaker

Køb Billig Shaker

Her finder du en oversigt over Shaker, hvor du kan sortere efter brand, pris og størrelse.

 

En shaker er utrolig smart til at have vand i, og derfor kan man sætte sig et mål om at drikke 2-3 af dem, mens man er på arbejdet. Det er vigtigt at få nok væske, gerne 2-4 liter i løbet af dagen. Det afhænger dog også af fysisk aktivitet. Udover det bruges en shaker ofte til at ryste proteinpulver sammen i vandet uden, at pulveret klumper.

 

Jeg bruger selv en til at drikke vand fra, og de fleste shakere i Danmark er BPA-fri. I plast produkter som indeholder BPA, finder man kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. Det kan dog aldrig helt undgås i dagligdagen, men man bør undgå det i det omfang, der er muligt. Vejledning til brug af shakers finder du under tabellen.

 

BilledeNavnForhandlerBrandPrisStørrelse i mlTil Produkt
shakerBatteridrevet Shakergetbig logoTwist & Take169 DKK450 mlTil produkt
god shakerPerfect Shaker Supermanmusclehouse logoPerfect Shaker149 DKK800 mlTil produkt
køb shakerPerfect Shaker Batmanmusclehouse logoPerfect Shaker149 DKK800 mlTil produkt
shakereBodylab Shaker Bottle (BPA-fri)bodylab logoBodylab19 DKK19 DKKTil produkt
smart shakerPerfect Shaker Supergirlmusclehouse logoPerfect Shaker149 DKK800 mlTil produkt
special shakerLivishape Shakergetbig logoLivishape25 DKK500 mlTil produkt

Hvilken Shaker skal jeg bruge?

Vælg en med mange ml indhold. Det betyder at du skal vælge en med omkring 700 ml minimum. Årsagen til det, er at det er så træls at have en hvor der ikke er nok plads til at hælde nok vand i – hvis der både er carbs og proteinpulver i shaken efter træningen. Så sørg for at finde en der er stor nok, til lige netop dit forbrug.

 

Hvorfor skal jeg have en Shaker?

  • Perfekt til at ryste proteinpulver og carbs sammen efter træning
  • Smart drikkedunk, til at huske at få nok vand i løbet af dagen
  • Perfekt til at have BCAA i, under træningen f.eks.

 

Find en billig Shaker her

Vi har et stort udvalg af forskellige shakere, som vi har valgt at sammenligne. Der er mange forskellige du kan vælge i mellem på de forskellige sider, så hvis du klikker dig videre kan du se det store udvalg. Der er både elektriske som ryster pulveret sammen i vandet for dig, men der er også nogle seje med superman logo osv. Vil du have den der er billigst, kan du bare klikke på pris så kommer den billigste øverst. Som nævnt tidligere, anbefaler vi dog at man har en shaker med minimum 700 ml indhold.

 

 

Se også vores seneste nyheder!

BMI er et meget populært værktøj i forbindelse med at måle vægt niveauet hos folk. Det er primært for at se om en person er undervægtig eller o...