Billig BCAA

Find dit billige BCAA her

Få overblik over aminosyrer, og hvorfor det er et godt kosttilskud. Snakker man aminosyrer deles det op i essentielle og ikke essentielle.

De essentielle aminosyrer er Tryptophan, Isoleucin, Leucin, Fenylalanin, Lysin, Threonin, Valin og Methionin. De ikke essentielle aminosyrer er Aspartate, Alanie, Asparagine, Cysteine, Histidine, Glutamate, Tyrosine, Glycine, Serine, Glutamine, Arginine og Proline.

 

Kosttilskudet BCAA indeholder de vigtige essentielle aminosyrer Leucin, Valin og Isoleucin.

 

BCAA aminosyrer bliver brugt til kroppens proteinsyntese til at danne enzymer, hormoner, nyt væv osv. Dem der kaldes forgrenede aminosyrer er isoleucin, valin og leucin, disse har en meget kraftig anti-katabolsk effekt. BCAA kan derfor gøre at muskelømhed mindskes, din restitution kan være hurtigere og gøre resultaterne meget bedre. Grunden til forgrenede aminosyrer er gode at indtage ved styrketræning er, at en stor del af vores muskelmasse består af de aminosyrer, der er i BCAA – altså netop leucin, isoleucin og valin.

 

BilledeNavnForhandlerPris pr. 100g AminosyreKcal pr. 100gTil Produkt
Effektiv bcaaScitec BCAA Xpress 700gonly approved logo47,4 DKKUkendtTil produkt
billig bcaaBodylab BCAA 300gbodylab logo53 DKK240Til produkt
bcaaNutramino BCAA 400gnutramino logo31 DKK325Til produkt
myprotein bcaaMyProtein BCAA 250-
1000g
myprotein logo39 DKKUkendtTil produkt
billigst bcaaBodyman BCAA 240gbodyman logo41 DKK264Til produkt
bedste bcaaNutripower BCAA 1000gbodyman logo34,9 DKK342Til produkt
god bcaaLinusPro BCAA 300glinuspro logo66,3 DKK320Til produkt

Hvilken mængde af BCAA skal man indtage?

Vi anbefaler man indtager omkring 5-7 gram til træning. Hvis man synes vand er kedeligt under træning, er BCAA godt til at give dit vand en god smag under træning. Grunden til det er godt under træning, er fordi det indeholder de tre essentielle aminosyrer leucin, isoleucin og valin. Lige netop de tre aminosyrer har en positiv effekt imod nedbrydning af ens nuværende muskelmasse, hvis man er i kalorie underskud f.eks. Ofte er det et kosttilskud der tages når man “cutter” eller vil tabe sig/ned i vægt. Men man kan også sagtens indtage det når man forsøger at øge muskelmassen, dog kan man via kosten sagtens få de mængder af proteiner og aminosyrer man har behov for.

 

Hvordan ved man om billig BCAA er af høj kvalitet?

Det her skal kigge efter, når du vil finde ud af om BCAA er af høj kvalitet. Forholdet mellem leucin, isoleucin og valin, er det vigtige. Ofte er der et 2:1:1 forhold, hvilket betyder at der er double så meget leucin, end isoleucin og valin. Finder du et BCAA produkt der minimum indeholder et 2:1:1 forhold, så har du et godt produkt.

 

Hvorfor tage Billig BCAA?

Uanset om BCAA er billigt eller dyrt, så er det ovenstående indhold eller forhold der er vigtigt. Så kan du finde et billigt BCAA som minimum ovenstående forhold og indhold, så er du godt dækket ind. Ofte betaler man som nævnt for navnet, altså det brand som laver produktet, og ikke indholdet. Sørg derfor for at kigge på indholdet, før du køber noget BCAA.

 

Hvordan finder jeg Billig BCAA?

Hvis du er kommet hertil, har du allerede fundet ud af, at du kan finde Billig BCAA i ovenstående tabel. Vi har klaret alt arbejdet for dig, og du behøver fra i dag af, aldrig at lede efter billige kosttilskud mere. Alle vores kategorier klarer nemlig undersøgelsen og sammenligning af diverse kosttilskud, som vi ser som de vigtigste. Man kan hurtigt købe sig fattig i kosttilskud, og det er derfor vi har skabt denne hjemmeside, for at hjælpe dig som forbruger.

 

Se også vores seneste nyheder!

BMI er et meget populært værktøj i forbindelse med at måle vægt niveauet hos folk. Det er primært for at se om en person er undervægtig eller o...