Koffein

Her finder du en oversigt over koffein kosttilskud, hvor du kan sortere efter pris pr. g koffein og pris pr. pille.

Om Koffein

Man forbinder koffein med en opkvikkende effekt, og derfor har det været kendt i mange år. Der er dog først i de seneste årtier kommet forskning frem, som beviser, at det øger vores koncentration, fokus og udholdenhed.

Det menes, at det virker direkte stimulerende på centralnervesystemet. Stimuleres centralnervesystemet betyder det, at man bliver mere vågen og får en bedre reaktionsevne. Kroppen vænner sig hurtigt sig til effekten af det, og hvis man bruger det til træning, skal man med tiden tage mere og mere. Dette anbefales dog ikke, og derfor vil det være oplagt at i perioder ikke tage det. Vejledning til Koffein finder du under tabellen.

Hvornår skal jeg tage Koffein?

Det er oplagt at tage det før træning, eller når du skal være fysisk aktiv. Ved styrketræning vil det være optimalt at indtage det cirka 30-45 minutter før du skal træne. Det samme er egentlig gældende for løb og alt andet kondinationtræning.  Pas dog på med at tage det for sent om aften, primært efter 17:00-18:00 af den årsag det kan ødelægge din søvn hvis du bliver for “frisk” af det.

Hvorfor skal jeg tage Koffein?

Det hjælper dig til at blive mere frisk – ligesom kaffe. Årsagen til du bliver frisk af at drikke kaffe, er fordi det indeholder koffein. Udover det så hæver det din kropstemperatur, og øger derfor din forbrænding. Det øger også dit fokus og “drive” som gør du yder bedre til træning, uanset om det er styrke eller kondinationtræning. Der er dog stor forskel på hvordan man reagere på det, for drikker man meget kaffe så får man store mængder i forvejen og skal derfor have store mængder før man får en effekt. Kroppen tilpasser sig, og med tiden skal man have mere og mere, for at få den samme effekt. Husk derfor at holde pauser fra det.

Hvad er der godt ved Koffein?

  • Det virker opkvikkende og gør dig mere frisk
  • Det gør dig du føler dig mere klar til en træning f.eks
  • Øget fokus og højere forbrædning
  • Forbedre din performance og træning

Hvor finder jeg billig Koffien?

Nu er du i bunden af siden der omhandler koffein, og derfor ved du allerede nu hvor du finder det billigst. Det eneste du skal gøre er at rulle op til tabellen, og så kan du bruge alt den undersøgelse og arbejde vi har lavet, så du finder det bedste og billigste. Tabellen hjælper dig med at beslutte hvad du skal have, og det er kun efter dine kriterier. Vil du have mest for pengene? Vil du have højst indhold pr. pille? Svaret er i tabellen.