Proteinbar

Her finder du en oversigt over Proteinbar, hvor du kan sortere efter pris pr. g protein, kcal pr. 100g og protein pr. 100g.

Om Proteinbarer

Det smarte ved proteinbar er, at det kan være med til at ”fjerne” sukkertrangen. De er ofte velsmagende og indeholder godt med proteiner. Man skal dog huske, at blot fordi der er proteiner i, er det ikke sundere end så meget andet, da der nemlig stadig er kalorier (også kaldt kcal) i. Personligt bruger jeg det ofte til et mellemmåltid med et stykke frugt eller nogle nødder, hvis det skal gå hurtigt.

Du kan også spise bar efter træning fremfor en proteinshake. Det der ofte søges efter træning er et proteinrigt måltid, om det så er en proteinshake, proteinbar eller noget kød. Dit behov for en bar afhænger meget af, hvad du foretrækker. Dog vil jeg altid sige, at en proteinbar er bedre end en Twix eller Marsbar.

Der er et utal af bars på markedet, og mange smager fantastisk. Så find lige netop den variant du kan lide, for indholdet i dem er ofte det samme. En ting man dog skal være opmærksom på er low-carb bar og ikke low-carb bar. Indholdet af kulhydrater, altså sukker, varierer meget her. Så spar nogle kalorier ved at spise en low-carb bar, hvis du kan finde en low-carb bar, der smager godt. Vejledning til indtag af Proteinbar finder du under tabellen.

Hvornår skal jeg spise proteinbar?

Der hvor du skal spise dem, er ofte det måltid du ønsker at erstatte. Du kan tage baren med en lille håndfuld nødder, et stykke frugt eller nogle grøntsager. På den måde får du lidt mere fylde til maven så det mætter, frem for bare en bar. Du kunne også spise baren efter træning, fremfor den traditionelle protein shake. Sammen med baren kunne du tage en til to stykker frugt, så du også får lidt kulhydratet efter træning sammen med dine proteiner. Vi synes selv at det er oplagt at have proteinbar på sig det meste af tiden, for det er ikke altid man lige kan nå et måltid. Det er aldrig behageligt at gå sulten rundt, eller skulle noget på tom mave. Har du altid en bar klar, har du også større chance for at undgå usunde snacks og hurtige måltider på McD, Burger King, SunSet osv.

Så er du lige som os meget på farten, og ikke altid ved hvad din dag bringer? Så hav altid en kasse bars liggende i din bil, derhjemme, på dit kontor eller hvor du nu opholder dig. Så kan du virkelig undgå en masse dumme kalorier, ved ikke at tage hen til steder som beskrevet i ovenstående. Man kan lige så godt spare kalorier der hvor det er muligt, og lige netop her har du en stor mulighed for at spare en masse. For undgå du sunde snacks med mange kalorier, eller undgår du at tage noget fastfood så er du i hvert fald på vej til at opnå dine mål. Det er egentlig lige meget om dit mål er vægttab, eller muskel vækst. Det handler om at få mest mulig næring for sine kalorier.

Hvorfor er Proteinbar en god måltiderstatning?

  • Nemt og hurtigt
  • Godt indhold af protein
  • Lavt indhold af kalorier
  • Godt alternativ til marsbar, twix osv.

Gode proteinbar

Der er utrolig mange proteinbar på markedet, og er du i tvivl om hvilke du skal købe? Så bliver du meget klogere på det lige her. Hvilken proteinbar du skal have kommer meget an på hvad du kan lide, og hvad dit mål er. Er dit ønske at få en bar når du er under vægttab ville en low carb bar være optimal for dig. Vil du gerne tage på i vægt, eller øge din muskelmasse kunne det være en fordel at spise en bar med lidt flere kalorier i, altså en der ikke er low carb. Forskellen her vil blive beskrevet i næste afsnit.

Uanset om din bar er low carb eller ej, er der mange der smager rigtig godt. Der er brands som Bodylab, MusclePharm, Nutramino, Barebells, QuestBar og mange andre. Alle brands laver både low carb bar, og bars der ikke er low carb. Man skal ikke tro at en proteinbar er sund, den indeholder også kalorier som så mange andre bars f.eks. twix, mars, bounty osv. Det der betyder noget på den lange bane når man vil tabe sig eller tage på, er kalorie overskud eller underskud. Dog får du væsentlig flere proteiner i proteinbars, fremfor at spise en marsbar. Der er 2 gram protein i en marsbar, og i en proteinbar kan du få helt op til 30 gram.

Low carb proteinbar

En low carb proteinbar er med bar med lavt indhold af kulhydrater. Ofte er det alt sukkeret der er undgået i baren som indeholder kalorier, og den er erstattet af sødestoffer uden kalorier i. En almindelige bar som ikke er low carb, indeholder alt mellem 15 til 30 gram sukker. Ved at købe en low carb bar, kan man virkelig undgå en masse kalorier og sukker. Der er utrolig mange low carb proteinbar på markedet, og vi forsøger nedenunder at komme med dem vi personligt selv synes smager rigtig godt.

Proteinbar uden sukker

Så har du et ønske om at tabe dig, eller i hvert fald ikke tage på i vægt? Så burde du eventuel overveje at købe low carb proteinbars, fremfor almindelige proteinbars. Bodylab har lavet en ny serie af som hedder superior high protein bar, disse low carb bars smager helt fantastisk. Vi synes det sagtens kan erstatte en lion, twix, marsbar, bounty osv. Smagen er utrolig god, og vi er virkelig overrasket over hvor godt de egentlig smager med et så lavt indhold af sukker. Barebells har også lavet nogle helt fantastiske low carb bars, og har du ikke prøvet dem endnu så skal de helt klart have et skud. Vi synes deres kokos smager som en bounty, og generelt er resterende af deres produkter virkelig velsmagende.

Sund proteinbar

Er proteinbar sunde? Det undrer mange sig vel over, men alt er usundt hvis man spiser noget i utrolig store mængder. Spiser man en bar om dagen, er det ikke noget der er farligt. Spiser man derimod 10 stykker om dagen, så kunne det være der ville være nogle konsekvenser af at spise så mange. Vi ser proteinbar som en sundt alternativ til twix, marsbar, bounty og andre usunde snacks. Så spiser du protein bar i ny og nær, så skal du ikke være bange for noget. 

Som vi har beskrevet ser vi det da kun som en positiv ting, at man kan undgå en masse sukker ved at spise en proteinbar i stedet. Der er også en masse müslibar der indeholder en masse sukker, men der er også nogle nøddebar der er gode og ikke indeholder store mængder af sukker. Der er efterhånden utrolig mange sunde proteinbar på markedet, når der skrives sunde menes der uden stort indhold af sukker. Der er også mulighed for at lave dine egne derhjemme. Du kan søge på nettet efter opskrifter, hvor der er utrolig mange du kan vælge i mellem. Vil du gerne prøve kræfter af med din egen opskrift, må du meget gerne dele den med os hvis du har interesse i at den kommer op på vores side. Får du taget nogle rigtig gode billeder, må du også meget gerne dele dem med os når du sender din opskrift.

Hvor finder jeg de bedste proteinbar?

Du finder de bedste lige her, udover det er de bedste er det også de billigste. Vil du have bars med det højeste protein indhold, så kan du sortere efter det. Vil du hellere have de billigste, så kan du sortere efter prisen. Der er mange muligheder i vores tabel, og det er alt sammen lavet for at gøre dit køb endnu nemmere. Vi sammenligner mange forskellige bars, for at du kan finde frem til lige netop dem du ønsker. Tag eventuel et kig på alle vores andre kategorier, som helt klart vil have din interesse hvis du er kommet hertil. Du kan se mange lignende tabeller som ovenstående, i flere kategorier som proteinpulver, pre workout, vitaminer og meget mere. Alt dette arbejde er lavet for at du som forbruger, kan finde det du søger efter til den bedste pris. Det er slut med at lede rundt på internettet efter proteinpulver, pre workout og andre kosttilskud. Vores side er løsningen på din søgen efter de bedste og billigste kosttilskud.