TRX – Slyngetræner

Den Bedste Slyngetræner

Her finder du en oversigt over TRX/Slyngetræner, hvor du kan sortere efter brand og pris.

 

En slyngetræner er et smart redskab, hvor du kan bruge din egen kropsvægt til at træne. Den kan sættes op næsten alle steder, og du kan have den med overalt. Du kan træne hele kroppen med en den, og det er uden den store belastning på led og knogler. Se det store udvalg her, til overkommelige priser.

 

Du kan styre “sværheden” ved de fleste øvelser ved at justere på remmene, som enten kan gøre det nemmere eller sværere for dig. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan lave af øvelser i den. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge den, kan du bare gå på google eller youtube og skrive “slyngetræner øvelser eller TRX øvelser”, hvorefter der kommer flere hundrede øvelser op, som du kan starte med. Du kan bruge dette som den eneste træningsform eller kombinere den med enten kondinationstræning og/eller styrketræning. Vejledning til brug af TRX/Slyngetræner finder du under tabellen.

 

BilledeNavnForhandlerBrandPrisTil Produkt
slyngetrænerSportsact Træningsslyngebodyman logoSportsact349 kr.Til produkt
slynge trænerSlyngetræner / Suspension Trainergetbig logoGetbig249 kr.Til produkt
TRXSling Trainer Basicbilligsport24 logoKettler249 kr.Til produkt
god slyngetrænerSling Trainer Probilligsport24 logoKettler449 kr.Til produkt
billig slyngetrænerArmy Suspension Trainernetto fitness logoNetto Fitness149 kr.Til produkt
holdbar slyngetrænerPink Suspension Trainernetto fitness logoNetto Fitness199 kr.Til produkt
effektiv slyngetrænerPRO Suspension Trainernetto fitness logoNetto Fitness299 kr.Til produkt

Hvordan skal jeg bruge en Slyngetræner?

Der er utrolig mage måder man kan bruge en TRX/Slyngetræner på. Som der står skrevet ovenfor, er det kun fantasien der sætter grænser. Måden du bruger den på, er ved at sætte den fast i enten loft, eller noget der er højere end dig. Årsagen til det, er at man dermed lettere kan justere sværhedsgrad, ved at gøre den længere eller kortere. Udover det, så er det nemmere at lave flere øvelser når den er sat fast et sted der er over dig. Mangler du yderlig hjælp til brug af den, kan du google dig frem til det, fordi der er så mange videoer og vejledninger der.

 

Fordele ved en Slyngetræner?

  • Lille risiko for skader
  • Du kan justere sværhedsgrad nemt
  • Du kan bruge den over det hele
  • Ubegrænset mulighed for træningsøvelser

 

Billig Slyngetræner

Vil du gerne købe en slyngetræner, men ikke bruge et par tusind på en. Så har vi løsningen til dig, er du allerede kommet herned så ved du at vi sammenligner priser på det du mangler, så du kan få det billigste. Vi sørger for du som forbruger sparer en masse penge, når det komme til kosttilskud og træningsudstyr. Har du interesse i at spare penge, så burde du tjekke resten af vores side med fantastiske besparelser.

 

 

Se også vores seneste nyheder!

BMI er et meget populært værktøj i forbindelse med at måle vægt niveauet hos folk. Det er primært for at se om en person er undervægtig eller o...