Træningsbælter

Her finder du en oversigt over Træningsbælter, hvor du kan sortere efter pris og brand.

Om Træningsbælter

Det smarte ved træningsbælter, er at de støtter en omkring ryggen og maven. For nogle kan man tilføje mere vægt ved at bruge et træningsbælte. Ved brugen af et bælte, er det dermed muligt at gøre øvelsen endnu hårdere. Det er i nogle tilfælde, muligt at tage en del flere kilo på i nogle øvelser, når man anvender et træningsbælte. Er du i tvivl om hvor vidt du bør bruge et træningsbælte, så læs lidt om fordele og ulemper under tabellen.

Der er et stort udvalg af træningsbælter på markedet, og det handler om at finde det bælte, der sidder bedst på lige netop dig. Det skal først og fremmest ikke kunne glide af dig, og udover det vil det være behageligt for din ryg/lænd, hvis der er en blød overflade, hvor den sidder på din ryg/lænd. Det skal sætte tæt, og stramme op omkring maven og lænd. Årsagen til det, er fordi et træningsbælte at give et tryk omkring mave og lænd. Vejledning til brug af Træningsbælte finder du under tabellen.

Hvad er godt bruge ved at Træningsbælter?

  • Det kan hjælpe dig med at spænde op i core
  • Giver dig støtte omkring mave, lænd og ryg
  • Kan gøre dig opmærksom på at du ikke spænder op, og kan derfor lære dig at spænde op i en given øvelse

 

Hvad er skidt ved at bruge Træningsbælter?

  • Hvis du bruger det hele tiden, kan du blive svagere omkring lænd, mave og ryg
  • Mave, lænd og ryg, udvikler sig ikke som det ville uden bælte
  • Højere blodtryksværdier

 

Billig Træningsbælte

Spar penge på træningsbælter lige her. Vi har lavet en tabel der sammenligner en masse bælter du kan bruge til træning, på den måde kan du finde frem til den billigste, eller der lever op til dit behov. Der er mange forskellige på markedet, vi har valgt dem som vi ser som gode bælter. De forskellige bælter bruges til forskellige behov, så find ud af hvad det behov er før du købet et bælte.