Styrketrænings Sko

De Bedste Styrketrænings Sko

Her finder du en oversigt over Styrketrænings Sko, hvor du kan sortere efter brand og pris.

 

Først og fremmest synes jeg, at man skal have et par bestemt styrketrænings sko. Jeg foretrækker her VL-Sko. De er mere behagelige at have på og sidder tættere omkring foden. Det giver en vis tryghed. Jeg synes personligt, man står mere stabilt i VL-sko, og derudover synes jeg, man står “bedre fast” – altså skoene glider ikke nær så nemt.

 

Når man udfører Split Squat, synes jeg fødderne kan have en tendens til at glide. Udover det hjælper VL sko til at gøre udførsel af squat “nemmere” i forhold til anklen, fordi ens hæle bliver hævet en smule. Mange oplever, at de ikke kan komme længere ned uden at runde i ryggen eller lign. At hæve hælene hjælper ofte på problemet med ikke at kunne komme under de 90 grader i en squat.

 

Min mening er, at man uanset hvad bør bruge styrketrænings sko med en så tynd og hård sål som mulig. Årsagen  er, at Nike sko typisk giver sig meget, fordi sålen er så blød. Nike sko er super behagelige at gå eller løbe i, men til styrketræning hvor man eventuel har 100 kg på i squat, begynder skoene at give meget efter og kan gøre man står ustabilt og/eller står forskelligt med fødderne.

 

BilledeNavnForhandlerBrandPrisTIl Produkt
styrketræningsskoAdidas Power Perfect 2 Skobodyman logoAdidas799 DKKTil produkt
styrketrænings<br data-recalc-dims= sko" />Adidas Powerlift 3 Black/Iron/Silverbodyman logoAdidas799 DKKTil produkt
styrketræningskoAdidas Adipower Weightlifting Shoes Black/Redbodyman logoAdidas999 DKKTil produkt
styrketræning skoAdidas Power Lift 2.0 Shoes Grey Yellowbodyman logoAdidas449 DKKTil produkt
træningsskoAdidas Adipower Weightlifting Shoes White/Blackbodyman logoAdidas999 DKKTil produkt
trænings skoAdidas Adipower Black/Blackbodyman logoAdidas999 DKKTil produkt

Hvorfor bestemte Styrketrænings Sko?

Som du kan læse i det ovenstående, er der ingen tvivl om at vi hos BilligeKosttilskud helt klart anbefaler bestemte sko til styrketræning. Der er utallige fordele, som bare gør din træning bedre. Og hvem vil ikke have en bedre træning? Der er mange forskellige derude på markedet, du skal finde den du synes sidder bedst på din fod. Der er bare ikke noget, der er mere træls når man glider rundt i sine sko,

 

Billige Styrketræningssko

I ovenstående tabel finder du gode priser, på sko til styrketræning. Som nævnt tidligere, anbefaler vi hos Billige Kosttilskud at du anskaffer dig nogle sko til styrketræning. Der er større behov for stabilitet omkring fødderne når du laver squat, lunges og så mange andre øvelser til ben. Få et godt fundament ved at købe nogle VL-Sko, de har en fast bund og hæver din hæl en lille smule. Der er forskellige priser på VL-Sko i tabellen, er du utryg omkring hvilke du bør købe, så du velkommen til at sende os en mail.

 

 

Se også vores seneste nyheder!

BMI er et meget populært værktøj i forbindelse med at måle vægt niveauet hos folk. Det er primært for at se om en person er undervægtig eller o...