Den rette sammensætning af vitaminer og urter kan styrke dit immunforsvar

Den rigtige kost er essentiel for et sundt immunforsvar. Det optimale er at få de nødvendige vitaminer igennem en varieret og sund kost. Så det gamle ordsprog: ”Et æble om dagen holder doktoren på bagen.” har måske noget sandhed bag sig? Vi ved hvert fald, at specielle vitaminer kan hjælpe dit immunforsvar og holde visse sygdomme på afstand. De fleste ved derfor at de kan få dette igennem både grøntsager of frugt.
Et undervurderet element i mad pyramiden er fisk, eftersom fisk kan bidrage med Omega 3 fedt syrer.

Det er ikke udelukkende kosten, som kan styrke dit immunforsvar. Urter bliver en mere og mere populær måde, at styrke immunforsvaret, således du kan holde forkølelse og infektioner på afstand.

Får du ikke disse vitaminer og urter igennem din kost, kan du bruge et kosttilskud, således du sikrer de optimale betingelser for dit immunforsvar. Vær dog opmærksom på, at det ikke bør indtræde i stedet for varieret kost.

I dette produkt får du bl.a. lægestokrose, røllike og lægejernurt, som har en beroligende effekt på halsen.

Har du svært ved at få de nødvendige vitaminer eller proteiner igennem din kost, kan du også få andre kosttilskud, som kan hjælpe dit immunforsvar. Nogle af de mest populære er fiskeolie, proteinpulver og vitaminpiller. Vitaminpiller kan fås i flere forskellige varianter, hvor en af de mest populære er multivitaminpiller, som tilbyder en pille med en variation af de nødvendige vitaminer, herunder A-, B-, C- og D-vitaminpiller. Har du identificeret et specielt vitaminbehov, f.eks. D-vitamin om vinteren, kan du købe dem individuelt. D-vitamin modtages normalt igennem sollys, hvorfor det om vinteren kan være svært at opnå tilstrækkeligt med D-vitamin.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar