Straps

Her finder du en oversigt over Straps, hvor du kan sortere efter brand og pris.

Om Straps

mand holder vægtstang med straps om håndledene

Straps er gode, hvis du oplever at have problemer med dit greb i træningen. Ofte bruges de til dødløft, men nogle bruger dem også i rygøvelser som siddende træk eller kropshævninger. Medmindre man skal stille op i konkurrencer, hvor greb har en indflydelse, bør man undgå at bruge dem.

Er man almindelig motionist eller en, der bare styrketræner, kan man bruge det så meget, man lyster. Man skal dog være opmærksom på, at grebet ikke vil følge din styrke i din ryg eller andre muskler. Man kan sideløbende træne underarme/grebsstyrke, hvis det har interesse. Jeg undgår personligt at bruge straps, hvis det er muligt. Vejledning til brug af Straps, finder du under tabellen.

Nogle oplever også, at man får en bedre kontakt til sine muskler, når man bruger dem. Er det tilfældet for dig, skal du bare bruge straps. Hvor der er fordele, er der altid ulemper, og som beskrevet ovenfor kommer dit greb ikke til at følge resten af kroppen. På sigt kan det blive et problem for dig i andre øvelser.

Hvordan skal jeg bruge Straps?

Måden at bruge dem på, er ved at stramme dem tæt ind til håndleddet. Der er forskellige udgaver, og det er meget personligt om man foretrækker læder, eller “ikke læder”. Der er også nogle udgaver der har stål “hook”, som kan låses fast på stangen. Vi hos Billigekosttilskud, foretrækker at der er nok “strap” til man kan køre den minimum 2 gange rundt om stangen.

Burde jeg bruge Straps til ryg træning?

Vi anbefaler ikke man bruger dem til træning, vedmindre det virkelig begrænser dig. Årsagen til det, er at man styrkemæssigt bliver meget stærkere i ryggen end i grebet. På sigt kan dette blive et problem, og egentlig gøre at du kan løfte mindre.

Er der ulemper ved at bruge Straps?

  • Grebet følger ikke styrken i den givne muskel du træner
  • Hvis man bruger dem med stål “hook” kan det blive farligt da man kan sidde fast
  • Der er mange flere, dette er dog de vigtigste

Hvor finder jeg billige Straps?

Dem finder du lige her! Du behøver ikke at lede mere nu, for du er kommet til den hjemmeside der finder de bedste og billigste produkter, sætter dem op imod hinanden, så du får de bedste priser og indhold. Du kan selv vælge hvad der er vigtigt for dig, om det er indholdet eller prisen. Normalt er det utrolig svært at gennemskue fitness- og kosttilskud markedet, men det sætter vi en stopper for. Se meget mere på hele vores side.

Kom tilbage til forsiden billige kosttilskud her.