Multivitamin

Billig Multivitamin

Her finder du en oversigt over Multivitamin, hvor du kan sortere efter pris pr. kapsel og brand.

 

Kigger vi generelt på vitaminer, er det de færreste, der ikke tager multivitaminpiller. D-vitamin er ofte det, de fleste er i mangel af.

 

Ved sygdom kan behovet for vitaminer være større, idet visse sygdomme kan påvirke optagelsen. Får man sine vitaminer og mineraler gennem sund og varieret kost, kan man få størstedelen af sit behov dækket der. Vil man være på den sikre side, skal mange ikke være bange for overdosering ved at tage en multivitamin dagligt.

 

Nogle undersøgelser viser, at behovet for vitaminer og mineraler er større, når man er fysisk aktiv. Dog spiser man ofte også mere, når man er fysisk aktiv, og man får derfor også flere vitaminer og mineraler gennem kosten. Som nævnt skader det ingen at tage en vitaminpille dagligt. Vejledning til indtag af Multivitamin finder du under tabellen.

 

BilledeNavnForhandlerBrandPris pr. KapselTil Produkt
life extension multivitaminLife Extension Multivitaminonly approved logoLife Extension2,06 DKKTil produkt
multivitaminBodymin 240 stk.bodylab logoBodylab0,45 DKKTil produkt
god multivitaminSpektro Multivitamin 100 stkbodyman logoSoloray1,99 DKKTil produkt
myprotein multivitaminMyProtein Multivitamin 60-180 stkmyprotein logoMyProtein0,38 DKKTil produkt
bedste multivitaminBiosym Omnimin Pure 360 stk.helse helse logoBiosym0,83 DKKTil produkt
gode multivitaminBiosym Omnimin Pure 360 stk.oeko logoBiosym1,05 DKKTil produkt
bedste multivitaminBiosym Omnimin Pure 360 stk.getbig logoBiosym0,97 DKKTil produkt
køb multivitaminLivol Multi Total 200 stk.bodyman logoLivol0,61 DKKTil produkt
basis multivitaminLivol Multi Basis 250 stk.bodyman logoLivol0,33 DKKTil produkt

Hvornår skal jeg tage min Multivitamin?

Som ved alle andre piller, anbefales det at du tager din pille til enten morgenmad eller aftensmad. Det er nemmest at huske, og så får du pillen sammen med noget mad og væske. Man skal aldrig spise vitamin piller på tom mave. Selvom man spiser en sund og varieret kost, kan man godt være i mangel af nogle vitaminer. Spiser man en Multivitamin pille, er man godt dækket ind.

 

Hvordan ved jeg det er en god Multivitamin Pille?

De fleste piller du finder i Danmark, er i god kvalitet. Grunden til der ofte er høj kvalitet på kosttilskud der bliver solgt i Danmark, er fordi der er så utrolig strenge og høje krav til produktion og salg af kosttilskud. Så næsten samtlige multivitamin piller der er i Danmark, er mere eller mindre gode nok til dit behov. Der kan være nogle der har et højere indhold, at nogle specifikke vitaminer. Hvor andre har fokus på noget andet i pillen, sørg derfor for at finde ud af hvad du søger.

 

Hvor finder jeg den billigste Multivitamin Pille?

Fælles for alle kategorier på vores side, er vores tabel helt klart den det bedste sted at finde billige kosttilskud. Du finder det billigste ved at gå op i tabellen, men er du allerede her har du helt klart også interesse i vores andre kategorier. Tag et kig på hvad vi ellers kan tilbyde dig som forbruger, for du kan ren faktisk spare en hel del penge på de forskellige kosttilskud.

 

 

Se også vores seneste nyheder!

BMI er et meget populært værktøj i forbindelse med at måle vægt niveauet hos folk. Det er primært for at se om en person er undervægtig eller o...