Magnesium

Billig Magnesium

Her finder du en oversigt over Magnesium, hvor du kan sortere efter pris pr. kapsel og pris pr. 1g Magnesium.

 

Vores krop indeholder omkring 24 gram, og mængden kan variere efter ens kropsvægt, muskelmasse og knoglemasse. Fordelingen af det i kroppen er, at den ene halvdel findes i knoglerne og den anden halvdel i muskler og andet blødt væv.

 

Magnesium har en vigtig rolle for kroppens stofskifteprocesser. Årsagen er at det arbejder sammen med mange hundrede forskellige enzymer. Det spiller også en vigtig rolle i forhold til overførsel af nerveimpulser til musklerne og hjertet, som får dem til at trække sig rytmisk sammen.

 

For at kroppens stofskifte skal fungere optimalt, har kroppen brug for tilskud. Foruden det ovenfor nævnte er det essentielt for, at vores muskler og hjerte fungerer normalt. Flere undersøgelser og studier har vist, at magnesium har en positiv effekt på  forbedring af ens søvn, ligesom det har en positiv effekt mod stress. De doser der via undersøgelser viser at forbedre søvn og lign. er svært at opnå gennem kost, og man bør derfor indtage det gennem kosttilskud. Vejledning til indtag af Magnesium finder du under tabellen.

 

BilledeNavnForhandlerBrandPris pr. KapselPris pr. 1g MagnesiumTil Produkt
life extension magnesiumLife Extensiononly approved logoLife Extension1,48 DKK5,99 DKKTil produkt
magnesiumBodylab Magnesium 120 stk.bodylab logoBodylab0,99 DKK11,02 DKKTil produkt
god magnesiumLivol Magnesium 80 stk.bodyman logoLivol0,77 DKK2,56 DKKTil produkt
myprotein magnesiumMyProtein 90-270 stk.myprotein logoMyProtein0,66 DKK1,47 DKKTil produkt
bedste magnesiumPuori / PurePharma M3 120 stk.proteinland logoPuori / PurePharma1,2 DKK3,97 DKKTil produkt
sund magnesiumBiosym 180 stk.oeko logoBiosym0,97 DKK3,24 DKKTil produkt
køb magnesiumBiosym Magnesium 60 stk.bodyman logoBiosym1,32 DKK4,38 DKKTil produkt

Hvornår anbefales det at tage Magnesium, og sammen med hvad?

Det anbefales at tage det til dit sidste måltid på dagen. Undgå gerne at tage det sammen med mælkeprodukter, der kan opleves ubehag hvis man gør det. Man kan få oppustet mave, tynd mave og generelt ondt i maven. Hvis dit sidste måltid på dagen indeholder mælkeprodukter, så tag det eventuel til dit andet sidste måltid. Du kan også tage det med et glas vand en time eller to, efter dit sidste måltid hvor du fik mælkeprodukter.

 

Hvad kan Magnesium gøre for vores krop?

  • Det kan hjælpe med at mindske udmattelse og træthed
  • Det kan hjælpe med at bibeholde et testosteronniveau
  • Samt mange andre ting som hud, knogler, muskelfunktion osv.

 

Hvor finder jeg det bedste Magnesium?

Nu du kommet til bunden af siden, hvor du har fået en masser informationer og blevet meget klogere på Magnesium. Du burde ikke være i tvivl om hvor du finder det bedste nu, for du skal bare rulle op i tabellen. Vi har kun valgt produkter i en høj kvalitet, hvor der er 100% gennemsigtighed. Vi har klaret alt arbejdet for dig, så du ikke behøver at undersøge forskellige sider for det bedste og billigste. Tag eventuel et kig på resterende kategorier, de vil helt klart have din interesse.

 

 

Se også vores seneste nyheder!

BMI er et meget populært værktøj i forbindelse med at måle vægt niveauet hos folk. Det er primært for at se om en person er undervægtig eller o...