Løbesko

Billig Løbesko

Her finder du en oversigt over Løbesko, hvor du kan sortere efter brand og pris.

 

Når du skal købe løbesko, er der nogle ting, der skal være styr på. Du skal altid sørge for, at skoen sidder tæt omkring din hæl, så den ikke bevæger sig frem og tilbage. Der er stor forskel på, hvad man personligt foretrækker af luft fra tær til snuden af skoen. Det anbefales dog, at der gennemsnitlig  er 0,50 cm. til 0,75 cm. En ting du aldrig må gøre, er, at trække foden op af skoen uden at binde skoen op. Det kan være med til at ødelægge og slide hælklappen og dermed forringe skoens stabilitet og levetid.

 

Husk at tænk på hvilket underlag du skal løbe på. Jo hårdere overfladen er, der hvor du tænker at løbe, des mere støddæmpning vil være at foretrække i dine løbesko. Skal du løbe korte ture, vil det være optimalt at vælge en let sko uden den store støddæmpning – men igen, det afhænger meget af dit mål. Nogle gange kan det være optimalt at have flere par sko til de forskellige behov. Vejledning til hvilke Løbesko du skal have, får du nedenunder tabellen.

BilledeNavnForhandlerBrandPrisTIl forhandler
løbeskoUrban Classic Light Runner Shoe Blackbodyman logoUrban Classic449 DKKTIl produkt
billig løbeskoHele Udvalget Hos BilligeSport24billigsport24 logoBåde Dame & Herre200 - 1.500 DKKTIl produkt
billige løbeskoAlle De Kendte Brandssportmaster logoSportMaster200 - 2.000 DKKTIl produkt
gode løbeskoUrban Classic Light Runner Shoe Cobaltbluebodyman logoUrban Classic449 DKKTIl produkt
bedste løbeskoNew Balance 1260 Version 7 Løbeskobilligsport24 logoNew Balance1.199 DKKTIl produkt
lette løbeskoUrban Classic Light Runner Shoe Darkolivebodyman logoUrban Classic449 DKKTIl produkt
seje løbeskoAsics Gel-Pulse 8 Løbeskobilligsport24 logoAsics599 DKKTIl produkt
fede løbeskoUrban Classic Light Runner Shoe Wht/Whtbodyman logoUrban Classic449 DKKTIl produkt
effektive løbeskoNew Balance 860 V6 Løbeskobilligsport24 logoNew Balance699 DKKTIl produkt
smarte løbeskoNew Balance Zante V3 Løbeskobilligsport24 logoNew Balance799 DKKTIl produkt

Hvilke Løbesko skal jeg have?

Om du løber korte, mellemlange eller lange distancer, anbefales forskellige sko. Det er nogle andre ting der skal være fokus på, når du køber sko til lange distancer end korte. Sko der vejer lidt, altså letvægtssko er at foretrække på korte distancer. På lange distancer er støddæmpning, stødabsorbering og generel støtte og stabilisering i skoen, at foretrække. Skal du have den 100% korrekte vejledning, bør man få taget en test af sin løbestil i en butik, eller en specialist i løb.

 

Hvor finder jeg billige Løbesko?

De billigste løbesko på markedet finder du i vores tabel. Vi har sørget for at sammenligne forskellige sko, fra forskellige brands så du som forbruger har noget at vælge imellem. Der er også mulighed for at gå ind til en bestemt side, og se deres store udvalg af sko til løb. Der er så mange sko, at det ikke vil give mening at tage alle i tabellen. Der er helt klart nogle sko, for lige netop dig derinde.

 

 

Se også vores seneste nyheder!

BMI er et meget populært værktøj i forbindelse med at måle vægt niveauet hos folk. Det er primært for at se om en person er undervægtig eller o...