Hvor kan man få billigt sportstøj med print?

Vi kender det alle – man vil gerne have fat i noget sportstøj til den lokale løbeklub eller lignende, men hvor kan man finde tøj, hvor man kan sætte sit eget logo på? Her er det super at have det rette tøj på plads, men hvordan får man det billigst?
Det er en god idé at købe ind i større mængder. Så kender i en anden klub der også har brug for trøjer, eller andre dele af jeres klub/forening, så køb sammen med dem, for så får i mængde rabat.

Et godt sted at købe det
Et god sted at købe disse produkter, kan være i din lokale sportsforretning, hvis du har et godt forhold til dem. Det er dog oftest billigst at købe online, og her får du mindst lige så gode produkter. Det kunne f.eks. være på tex-tryk.dk, hvor de sælger billigt sportstøj med tryk på. De leverer blandt andet tøj til mange klubber som løber til DHL stafetten.

Skal det være branded?

Du kan sagtens købe tøj fra kendte brands som Nike og Adidas. Du skal dog være opmærksom på, at du kan få tøj i lige så god kvalitet, hvis det er uden mærke, da tøjet kommer fra samme produktion i asien. Du betaler derfor kun for branded, og vi anbefaler dig derfor at få det uden logo.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar