Hjemme Gym

Hjemme gym

Udstyr Til Hjemme Gym

Leder du efter udstyr til et hjemme gym, så skal du læse videre. Vi kommer i dette indlæg omkring, hvorfor hvad skal have et gym derhjemme, fordelene ved det og hvor man køber udstyret. Vi vil forsøge at give dig en mulighed, for at lave dit eget home gym til næsten ingen penge. Vi forsøger også at finde noget udstyr til dig, som ikke fylder helt vild meget. Uanset beløbet du har til rådighed, kan du få strikket noget sammen hvor du kan træne hele kroppen. Det vigtigste er at lave noget, det er jo klart det er mere optimalt at komme i et center. Men Hvis tiden ikke er til at tage i et center, så er det oplagt med et hjemme gym.

Træningsudstyr til hjemmet

Er gym derhjemme er noget nogle ønsker, andre gør ikke. Det kan være svært at finde pladsen til det, men det behøver ikke at fylde helt vild meget. Det kommer an på dit behov, hvad du foretrækker at lave og hvad du kan lide at træne. Det er jo nemt og simpelt, hvis du foretrækker at træne med kropsvægt. Så skal du købe nogle elastikker, en slyngetræner og en bar du kan løfte dig op i. Er du lidt mere til gymnastik kan du også købe nogle ringe, en ribbe og lign.

Hjemme gym

Fordelene Ved Et Hjemme Gym

  • Nemt at komme til og fra
  • Mulighed for at træne når du har lyst
  • Tjener sig selv ind med tiden, medlemskab er dyrt efterhånden
  • Du kan få det udstyr du vil have
  • Du skal aldrig vente på andre bliver færdige
  • Nemmere at overholde sine pauser, så træningen ikke tager flere timer

Guide Til Hjemme Gym

Først og fremmest skal du anskaffe dig et par løbesko eller træningssko, du skal nemlig have noget ordentlig fodtøj når du træner. Du kan finde et par gode sko i enten et supermarked, en løbebutik eller en standard sports butik som sport24, sportmaster osv. Vil du til at løbe anbefaler vi dog du investere i et par rigtig gode sko, og dem finder du ofte i en løbebutik hvor du også får den bedste vejledning.

Et must for træning i dit hjemme gym er en måtte eller et liggeunderlag, hvor du kan lave diverse ting på gulvet. Her finder du et udvalg af måtter, som kan opfylde dit behov derhjemme. Det du skal være opmærksom på her, er at den er bred nok og er tryk nok. Mange måtter føles som om man ligger på gulvet, hvilket ikke altid er optimalt. Måtter fra Abilica her, Apuls her, Billig-Fitness her, Nettofitness her og Fitnesstorvet her.

En kondinationcykel er optimal at have derhjemme, for man gider ikke altid udenfor hvis det er dårligt vejr som der ofte er i danmark. Så chancen for at få lavet noget cardio er væsentlig større, hvis man har en cykel indenfor. Det kunne også være en romaskine, dette er en utrolig effektiv form for cardio. Find romaskiner hos Abilica her, Apuls her, Nettofitness her, Fitnesstorvet her,  og find cykler hos Abilica her, Apuls her, Nettofitness her og Fitnesstorvet her.

Home Gym

Du skal også have et sæt håndvægte. Der er utrolig mange modeller, mærker og varianter du kan vælge. Vi anbefaler dog at du sørger for at finde nogle i ordentlig kvalitet, så det ikke går i stykker for hurtigt. Afhængig af hvor stærk man er, er 20-25kg som max håndvægte ofte nok for de fleste. Du kan finde et stort udvalg af håndvægte lige her. Håndvægte fra Abilica her, Apuls herBillig-Fitness her, Nettofitness her og Fitnesstorvet her.

En bænk er også et must, og gerne en justerbar en. På den måde kan du lave utrolig mange øvelser med få redskaber. Der er utallige øvelser du kan lave med en håndvægt, hvis du har en justerbar bænk. Du kan træne arme, skulder, bryst, ryg på en bænk, men du kan også træne ben i form af split squat, hvor dit bagerste ben er hævet. Bænke fra Abilica her, Apuls her, Billige-Fitness her, Nettofitness her og Fitnesstorvet her.

Det vil også være optimalt for dig hvis du havde en stang, hvor du kunne smide nogle vægtskiver på. Sørg her for at få en ordentlig stang, som kan holde til at hæve vægt på så den ikke bare bøjer efter ingen tid. Anskaf dig gerne 2 vægtskiver af 1,25 kg, 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, 15 kg og 20 kg. Hvis du anskaffer dig det, så har du nok kilo til at træne i meget lang tid. Vægtstænger fra Abilica her, Apuls her, Billig-Fitness her, Nettofitness her og Fitnesstorvet her, . Vægtskiver fra Abilica her, Apuls her, Billig-Fitness her, Nettofitness her og Fitnesstorvet her.

Komplet homegym maskiner hos Apuls her, Nettofitness her og Fitnesstorvet her.

Udstyr Til Gym

Der er utrolig mange steder du kan købe dit udstyr, vi har førsøgt at finde de bedste steder for dig. I ovenstående ser du en masse forskellige steder, men her får du lige hele listen igen med alle steder. Abilica, Apuls, Nettofitness, Billig-Fitness og Fitnesstorvet. Disse sider kan du også købe udstyr til dit center, altså hvis du har et center med medlemmer. Det er ikke kun udstyr til hjemmebrug, så tøv ikke med at besøg ovenstående hvis du ejer et center! Der er både håndvægte, vægtstænger, måtter, multimaskiner, cykler, romaskiner, vægtskiver, elastikker, greb udstyr, gulv og meget andet.

Leder du efter noget helt bestemt kan du sende en mail til os, så finder vi hurtigt frem til det bedste for dig. Det er egentlig uanset hvad det er, så sidder vi klar til at hjælpe dig så du får det bedste udstyr og priser. Der er lynhurtig svartid på mailen, så du får næsten svar med det samme. Spar penge og tid ved at bruge vores hjemmeside, du finder de bedste priser lige her.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller forslag til hvad næste indlæg skal handle om, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@billigekosttilskud.dk

Tilmeld nyhedsbrev her.

Læs flere blog indlæg her.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar