Dipsbælter

Her finder du en oversigt over Dipsbælter, hvor du kan sortere efter pris og brand.

Om Dipsbælter

Dips er en rigtig god øvelse til bryst, skulder og triceps, og mange bruger dips i deres træningsprogram. Årsagen til det er at dips er en anden måde at træne de førnævnte muskelgrupper på. Det smarte ved dipsbælter, er at når man bliver stærk nok til det, kan man tilføje mere vægt  ved at bruge et bælte. Ved brugen af dipsbælter er det dermed muligt at gøre øvelsen endnu hårdere.

Der er et stort udvalg af dipsbælter på markedet, og det handler om at finde det helt rigtige bælte. Det skal sidde bedst på lige netop dig. Det skal først og fremmest ikke kunne glide af dig, udover det vil det være behageligt for din ryg/lænd. Hvis der er en blød overflade, hvor den sidder på din ryg/lænd. Vejledning til brug af Dipsbælte finder du under tabellen.

No posts found!

Hvornår skal jeg bruge Dipsbælte?

Det er egentlig meget simpelt. Du skal kun bruge det, såfremt du er kan tage din egen kropsvægt. Du skal dog altid huske på, at teknikken skal overholdes selvom du tager bælte på. For tager du flere kilo på når du laver øvelsen dips, og måske stopper med at køre korrekt teknik fordi du vil have flere kilo på, så risikere man at få skader i skulder og albuer. Så sørg først for at få et godt fundament, før du prøver at teste øvelsen dips med et bælte og flere kilo.

 

Hvor finder jeg det billigste Dipsbælte?

Nu er du kommet til bunden af siden, og allerede nu er du blevet lidt klogere på dipsbælter. Er du i tvivl om hvor du finder de billigste? Så skal du bare bare rulle tilbage til tabellen, så finder du det, du søger. Vi har nemlig lavet alt forarbejde for din søgning efter det perfekte bælte til dips. Det er kun de bedste bælter du finder i tabellen.